Vårkänslor

När man längtar efter våren och det är isande vinter ute får man helt enkelt ta in lite vår istället :)
Tjipp!

Presenter

Å så blev mina små tavlor två små presenter. Pimpade dom med en lite spets å två små hjärtan med. Sen får ju celofan allt å se bra ut men jag blev ganska så nöjd ändå :)
Tjipp!

Sockerlådor blev skohylla


Insnöad

Snöar lätt in på vissa grejer. Plankvägg är en sådan, nu även griffelfärg. Skulle bara måla en griffeltavla till köket...men så blev det en hel garderob på Ninnas rum också. Hoppsan...
Japp, då blev det så där med bilden igen. Ska ju vara stående..men men.
Tror hon kommer gilla det. Få bli hennes lilla atelje. Tänkte hänga in en rulle med papper med där hon kan måla med vattenfärger å sånt.
Tjipp!

Till mannen :)


Enkelt pyssel

Ja, det var på tiden kanske du tänker ;) och visst var det men jag har inte hunnit med något bloggande på länge nu. Har ju som du vet några barn att ta hand om :) Men idag har jag minsann fått lite egen tid och suttit och pysslat. Dels har jag börjat måla griffeltavlor. En som ska upp i köket och en som ska upp i Ninnas rum. Sen har jag suttit med världens enklaste pyssel men som ändå blir lite fint och en mysig present kanske...
Här är några av dagens alster. Superenkelt som sagt! Stämplarna är från Granit och tavlorna från Clas Olsson. Om man skulle vilja gör och ge bort. Gör dom då i god tid innan, för det tar några dagar innan det torkar. Tänkte jag skulle testa om det går fortare med hårtorken :) Återkommer med info om det gick bra.
Tjipp!

RSS 2.0