Om Ninna själv får bestämma..

..och det får hon ju :) Så i år är det en redig discogran vi har!
Förra året var jag i en affär som bla sålde julgranskulor och råkade höra ett samtal mellan mamma och son. Sonen hade hittat en illgul julgranskula som han sååå gärna ville ha. Mammans fråga till honom var "vad ska du ha den till?" Sonen svarar lite tveksamt "Hänga i gjanen.." Mamman säger då "Hemma hos oss förstår du, är det jag som klär granen..." Å så var det samtalet över och mamman gick därifrån med en mycket ledsen och besviken liten pojke.
Just då och just där bestämde jag mig för att mina barn ska minsann få vara med och klä granen även om den blir lite crazy. Idag klädde vi vår gran och lilla N var helt lyrisk. Hon öste glitter över granen och sjöng alla möjliga sånger...(egenskrivna mestadels) ;)
Hade man själv fått bestämma så hade den ju kanske inte riktigt sett ut som den gör, men julen är och ska vara roligast för alla som är små :)
Min kära mamma har alltid låtit mig och mina bröder vara med och klä granen, baka, laga mat mm, mm.
Och detta är jag sååå tacksam för. Jag tror att man utvecklas och skapa ett intresse för saker och ting om man får vara med. Jag vet ju att våran julgran inte alltid var så vacker med alla egengjorda smällkarameller och bokmärken i kristyr,och bullarna blev inte speciellt vackra, men kul var det :)
Tack mamma för att du hade tålamod med oss!
Tjipp!

Jag är rik!

Kankse inte på pengar, men på det bästa och finaste som finns!

En liten skymt...

...av det almost klara vardagsrummet och den lille julegranen som har inhandlats idag. I know, lite väl tidigt kanske med vi vill njuta av den lääänge ju plus att vi inte är hemma så mycket under själva julen :)
Det kommer mera!
Tjipp!

Snö, snö, underbara snö!

Visst, det blir ju lite halkigt å så, men det är ju bara såååå mysigt med snö. Och allt blir såååå fint...och vitt :) För lilla N var lyckan total när det började össnöa här uppe på berget idag.
Tjipp!
Förresten, för er som är nyfikna så kommer det snart ut lite bilder på nya vardagsrummet :)

RSS 2.0