Badrumsgrubbel

Vi ska göra en liten minirenovering på vårt badrum, ett litet ansiktslyft helt enkelt tills vi har råd att göra om det precis som vi vill ha det.
Väggar och golv kommer att målas vitt och de gamla skåpen som är där kommer också fixas till med lite vit färg och nya knoppar, just nu är dom i alldeles för gul furu med stora träknoppar. (ni ska få se före- och efterbilder sedan)
Nu är då frågan vad man ska inhandla för färg på handdukar, mattor och duschdraperi?! Golvet i badrummet består just nu av en kornblå plastmatta, som säkert har legat sen huset byggdes, vilket var 1969...Usch! Fick precis en äckelkänsla. Tänk vad många som har gått på den med fotsvamp och äckel! Ja, ja...inte tänka på det mer. Frågan är ju om man ska ta upp det blå i handdukar och sånt eller bara ignorera äckelmattan och köra på något helt annat?


Lite blå inspiration från H&M Home


Tycker detta duschdraperiet är så himla fint! Kanske få bli det ändå...gulligt värre :)

Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Becca

Vi hade precis en sån matta på den lilla toan när vi bodde i stan! Till gula väggar (som det var först) va den gräslig men med lite vit biltema-färg blev den faktiskt riktig snygg tyckte jag! Vitt å svart passar till den :-)

2011-11-15 @ 12:15:33
Postat av: Malin

Åh, vad bra att du sa det! Får nog bli en vit trots allt :)

2011-11-15 @ 14:13:32
URL: http://malinshus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0